Ervaar het effect van klankschalen!

Klankschalen hebben de eigenschap sterk te resoneren. De trillingen die de schalen voortbrengen, zoeken een weg door het lichaam, dat voor een groot deel uit water bestaat. Mensen ervaren verschillende voordelen door klankschalen: 

  • Diepe ontspanning 
  • Balans in lichaam en geest 
  • Van denken naar ervaren 
  • Blokkades kunnen worden opgeheven 
  • Verbetering van het slaappatroon 

Klankschaal-massage

Als je de klankschalen optimaal wilt beleven, geef jezelf dan eens een klankschaalmassage cadeau. De schalen om en op jouw lichaam zorgen ervoor dat je je middenin een krachtig klankveld begeeft. De trillingen komen rechtsteeks jouw lichaam in en maken los wat vast zat.

Ligconcert

Mijn ligconcerten kenmerken zich door de combinatie van muzikaal en heilzaam. Je kunt dus zowel genieten van de klanken als de trillingen van de klankschalen en andere meditatieve instrumenten. Je hoeft even helemaal niets, en kunt tot een diepe ontspanning komen.

Je kunt mij boeken op locatie of een van de door mij georganiseerde concerten bezoeken. Bekijk daarvoor de agenda.

Is dat niet zweverig?

Created with Sketch.

Iedereen ervaart het anders. Sommige mensen vinden de klanken fijn, anderen voelen de trillingen in hun lichaam en weer anderen zien kleuren of visioenen. Ik stuur nergens op aan, het gaat om jouw ervaring en die is altijd goed.
Zelf beschouw ik het vrij nuchter: Je luistert naar fijne klanken, voelt de trillingen , hoeft even niets en dan blijft ontspanning zelden uit.

Voor wie is een klankschaalsessie minder geschikt?

Created with Sketch.

Allerlei verschillende mensen proberen eens een sessie bij me uit, met diverse ervaringen. Als je het niet probeert, weet je zeker niet of het iets voor jou is... Toch is het wellicht minder geschikt voor de volgende mensen:

*Mensen onder Psychische- of psychiatrische behandeling (of in overleg met je behandelend arts)

*Mensen met een psychotische kwetsbaarheid.

*Vrouwen die zwanger zijn.

*Mensen die kort geleden een operatie gehad hebben.
*Mensen met hartproblemen zoals hartritmestoornissen of een pacemaker.

*Mensen met een extreem hoge bloeddruk.

Is zo'n ligconcert een groepsgebeuren?

Created with Sketch.

Ook dit verschilt per persoon. Je kunt heerlijk anoniem binnenkomen en in een hoekje wegduiken. Het gaat helemaal om jou! Als je daar behoefte aan hebt is er na afloop ruimte om te delen tijdens de thee, maar voel je vooral niet verplicht. Er is alle ruimte om lekker in jezelf je thee op te drinken of gewoon meteen naar huis te gaan.