Over mij...

Ik ben Wilma Beers, docent/trainer/coach/begeleider/workshopleider. 
Jarenlang dacht ik dat ik moest kiezen, maar juist op het snijvlak van welzijn, ontwikkeling en muziek ontstaat magie!

Naast mijn werk als docent in het MBO werd ik steeds vaker gevraagd voor andere klussen en zo besloot ik uiteindelijk minder uur te gaan werken op school en de rest van mijn passies na te jagen in mijn onderneming. Bijzonder is dat mensen vaak ongerust zijn: “Past dat allemaal wel? Jij zult het wel druk hebben?” Ik kwam echter tot de conclusie dat ik het gelukkigst ben als ik dit allemaal doe. Het draait om keuzes waarin je je prettig voelt, je jezelf kunt ontwikkelen en je kwaliteiten naar voren kunt laten komen en die tegelijkertijd voldoende ontspanning bieden. In al mijn werk staan jouw keuzes op deze gebieden ook centraal.

Ik werk vanuit plezier en verbinding. Ik neem opdrachten aan of organiseer projecten waar ik echt enthousiast over kan zijn en breng dan al mijn energie in. Die energie en het plezier werken aanstekelijk. Voor je het weet heb je jouw twijfel overwonnen en ga je uitdagingen aan die je nooit voor mogelijk gehouden had. Allemaal vanuit een veilige sfeer, waarin jij centraal staat. Ik geef je vertrouwen om iets nieuws te ervaren.

Ik hou er van als iemand zichzelf verrast. Bijvoorbeeld het kind dat muziek maken toch leuk lijkt te vinden, de nuchtere man die helemaal ontspannen werd van de klankschalen of de professional die merkt door een kleine wijziging in het werk opeens met veel meer gemak en plezier te kunnen werken. De mogelijkheden om jezelf te verrassen zijn echter niet altijd voor handen. Ik speel er graag een rol in om die te organiseren. Of het nu is door het werken met klankschalen, cultuureducatie, training en coaching van professionals, ontwikkelen van onderwijsprogramma’s of nog iets anders…

Fijn dat je dit gelezen hebt, dank voor je interesse! Wil je verder onderzoeken wat ik voor je kan betekenen? Klik op de knop 'contact', laat een bericht achter en ik neem contact met je op om verder kennis te maken.

Opleiding:

Bachelor Social Work

  • Specialisatie cultuureducatie
  • Specialisatie Coaching


Docent omgangskunde

  • Aanvullende module orthodidactiek


Werken met klankschalen

  • Opleiding klankschalen en geleide meditatie + klankbad.
  • Klankschaalmassages.

Ervaring:

Opleiden, trainen en coachen van professionals in zorg, welzijn, onderwijs en bank- en verzekeringswezen.

Geven van lessen/workshops aan kinderen en jongeren in musea, scholen en bij muziekverenigingen.

Expert onderwijsontwikkeling.

Workshops en training met diverse doelgroepen in zorg en welzijn: jongeren met gedragsproblematiek, mensen met een verstandelijke beperking, ouderen.