Wordt verliefd op de saxofoon!

Grijp jij deze tijd aan om iets nieuws te leren? Heb je altijd al een instrument willen leren bespelen, maar vroeger nooit de kans gekregen? Doe dan mee met mijn 30 dagen online saxofoon challenge!

Om me heen hoor ik het vaak: Ik zou de tijd die ik nu thuis moet blijven ivm Corona graag willen benutten om iets nieuws te leren. Hoe erg het ook is wat er allemaal in de wereld gebeurd, veel mensen grijpen dit ook aan om te groeien en te ontwikkelen. Misschien heb je je te veel laten leven door werk en alles wat altijd 'moet' en is het tijd om te ontdekken wat er nog meer is? Muziek is bij uitstek een instrument, het woord zegt het al, om verdieping te vinden, je te ontspannen en je te kunnen uiten. Op een saxofoon kun je je heerlijk uitleven. Klassiek, jazz, pop, latin, rock, noem het op en het klinkt geweldig op sax!


10 online videolessen waarin ik uitleg geef, met je mee speel en techniek laat zien.

Gehoortraining en noten lezen maar vooral lekker veel spelen!

Feedback en studietips van mij om je spel te ontwikkelen via een live-verbinding of door jou ingestuurde filmpjes.

Individueel op je eigen tempo werken.
Motivatie en inspiratie in een online community.

Kan ik dat wel?

Created with Sketch.

Iedereen kan leren saxofoon spelen. Bij de een gaat het zomaar en de ander moet wat meer moeite doen. Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die het niet kon leren! Met mijn tips krijg jij zeker geluid uit de saxofoon.

Hoe kom ik aan een saxofoon?

Created with Sketch.

Bij verschillende muziekhandelaren en reparatieateliers kun je saxofoons lenen. Je zou ook eens bij de plaatselijke muziekvereniging kunnen informeren, die verhuren hun instrumenten soms ook. En als je het straks leuk vindt, kun je bij hun verder op les! 

Wat als het niet lukt in die 30 dagen?

Created with Sketch.

Je kunt de challenge in jouw eigen tempo doorlopen. Het kan in 30 dagen, maar neem gerust ook meer tijd. De filmpjes blijven een jaar beschikbaar voor je.

Investering en inschrijven

De investering voor deze ontwikkeling waar je voor altijd plezier van zult hebben is 58 euro.  

Je geeft je op via onderstaande link en dan stuur ik je een tikkie en zorg ik dat je het lesmateriaal krijgt.
Het is tot 20 mei nog mogelijk om de challenge te starten.